ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович приїде на Львівщину з «одноденним напруженим візитом», але на площі не виступатиме

|

Лідер Партії регіонів, прем’єр-міністр України Віктор Янукович приїде на Львівщину у рамках передвиборчої кампанії, але його візит пройде як ділова поїздка. Як повідомив «Львівський портал» керівник виборчого штабу ПР на Львівщині Петро Писарчук, візит Януковича може відбутися до кінця серпня. Крім того у вересні очікується можливий візит Раїси Богатирьової та самого Рената Ахметова.

Що ж стосується програми перебування Віктора Януковича на Львівщині, то, за словами пана Писарчука, очікується, що головний регіонал проведе зустрічі із фермерами, лікарями та вчителями, працівниками сфери культури і вислухає їхні проблеми. Крім цього Янукович цікавитиметься вільною економічною зоною в Яворові, гірничо-видобувною галуззю Львівщини, проблемами із митними переходами у Яворівському і Турківському районі.

«Я думаю, що прем’єр-міністр Віктор Янукович не має часу на різні політичні виступи. Це буде суто ділова практична поїздка, а не якісь там виступи, шоу. Якщо Янукович зустрінеться з двадцятьма фермерами, які йому розкажуть, що заважає розвиватися на Львівщині сільському господарству, то від цього буде більше користі, ніж коли він виступатиме на площі, де йому будуть кричати «Ганьба», – зазначив Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *