ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер евакуацією транспорту займатимуться міські надзвичайними

|

Відтепер рішення про евакуацію неправильно припар кованого транспорту прийматимуть працівники міського управління надзвичайних ситуацій. Відповідне рішення прийняли під час сьогоднішнього виконкому Львівської міської ради.

«Тепер евакуацію здійснюватимуть працівники міського управління надзвичайних ситуацій. Вони будуть працювати разом з «муніципалами» і працівниками ДАІ», – розповів начальник управління транспорту Микола Шкурган.

За його словами, «Муніципальна дружина» й далі слідкуватиме за паркуванням авто, але рішення про евакуацію безпосередньо прийматимуть працівники управління надзвичайних ситуацій.

«Ми не ставимо за мету збільшити кількість евакуйованого транспорту. Наша мета – зменшити затори у центральній частині, навчити водіїв дотримуватися правил дорожнього руху», – додав Микола Шкурган.

Водночас за словами начальник юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич, автомобілі будуть евакуюватися тільки у випадку створення надзвичайних ситуацій. Тобто, коли це перешкоджає проведенню певних робіт, коли створюється небезпека для інших учасників дорожнього руху. «Евакуатор працюватиме, але лише в тому випадку, коли це буде справді необхідно», – додала вона.

Що ж до процедури евакуації авто, то вона залишиться без змін. Авто забиратимуть на штрафмайданчик і віддаватимуть лише після сплати водієм штрафних санкцій. «Схема залишається без змін», – наголосив Микола Шкурган.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *