ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця не вказуватиме прізвищ на проїзних документах

|

Укрзалізниця планує відмінити продаж залізничних квитків за іменними документам и . Як повідомляє офіційний сайт Укрзалізниці, практика продажу іменних проїзних документів показала недоцільність подальшого їх застосування, особливо при проїзді тільки залізницями України .

« Як правило, оформлення іменних проїзних документів спричиняє незручності для пасажирів. Особливо це питання є актуальним для перевезень організованих груп пасажирів у періоди підвищеного пасажиропотоку та при дефіциті місць на окремі пасажирські поїзди, коли проїзні документи купуються для однієї особи, а за особливих причин (хвороба, сімейні обставини, зміна рішення керівництва про відряджувану особу тощо) поїздку має здійснити інша особа. Іноді пасажир не поінформований про вимоги щодо пред’явлення до каси в i дпов i дних документ i в (люди похилого в i ку, i нвал i ди), або відсутня можливість отримання ксерокопії документа, тому зменшиться к i льк i сть звернень пасажир i в з проханнями щодо зд i йснення оформлення без документ i в, що засв i дчують особу», – йдеться у повідомленні Укрзалізниці.


Проте, оформлення пільгових та безплатних проїзних документів залишиться без змін, тобто із зазначенням прізвища та ініціалів пасажира. Також вказуватимуть прізвища на залізничних квитках при проїзді до держав СНД (наприклад, Російської Федерації, Азербайджану) , бо відповідно до їх внутрішнього законодавства прізвище в проїзних документах необхідно зазначати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *