ОСТАННІ НОВИНИ

Аварію на Дудаєва ліквідували

|

ЛМКП «Львіводоканал» ліквідував аварію на водогоні, що на вулиці Дудаєва. Про це під час брифінгу повідомив директор ЛМКП «Львіводоканал» Мирослав Заплатинський.

За його словами, уже зараз в повному об’ємі подається вода до Франківського району, також розпочато подачу води до Шевченківського району. Дещо пізніше воду подадуть і у центральну частину міста.

Мирослав Заплатинський наголосив, що жителі центру, квартири яких розташовані на верхніх поверхах, відчуватимуть сьогодні певні перебої з водою. Це зумовлено тим, що тиск у мережі підніматиметься повільно, щоб уникнути можливих аварій.

Швидка ліквідація аварії водопроводу стала можливою завдяки муфтам іспанського виробництва. Також Мирослав Заплатинський додав, що місце аварії одразу засипати не будуть, аби контролювати ситуацію певний час.

Вчора на вул. Дудаєва стався прорив водогону, внаслідок чого вранці без води залишились мешканці центральної частини міста, Шевченківського та частково Личаківського районів. Протягом дня аварійні бригади ЛМКП «Львіводоканалу» ліквідували аварійну ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *