ОСТАННІ НОВИНИ

Ровесникам Української Держави на Львівщині паспорти вручить керівництво області

|

Акція ”Ровесник держави” пройде 24 серпня у День незалежності України на Львівщині. В рамках заходу у Палаці Потоцьких за участю керівництва області відбудеться урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України молодим людям Львівщини, які народилися 24 серпня 1991 року. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

У рамках акції «Ровесник держави» пройде конкурсний відбір серед ровесників незалежної України щодо визначення претендента з Львівської області для участі у церемонії вручення паспортів громадянина України Президентом України у Києві 24 серпня 2007 року. Як повідомив начальник головного управління освіти і науки ЛОДА Павло Хобзей, при визначенні переможця враховуватимуть критерії навчальних досягнень та громадської активності.

Обласною адміністрацією підготовлено списки осіб Львівської області, яким 24 серпня 2007 року виповнюється 16 років. Паспорти отримають близько 35 дітей Львівщини. Всі вони будуть запрошені на церемонію вручення паспортів громадянина України у Палац Потоцьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *