ОСТАННІ НОВИНИ

У вересні у Львові пройде кастинг коміків

|

Протягом 6-7 вересня о 10.00 годині у львівському розважальному комплексі «Метро» проходитиме кастинг коміків. 15 серпня телеканал ICTV розпочинає всеукраїнський кастинг учасників на проект «Останній комік», а вихід програми в ефір заплановано на початок жовтня.

Програма буде виходити раз на тиждень по вихідних і розрахована на 12-13 серій. Фінал шоу покажуть перед Новим роком.

«Останній комік» – це українська версія проекту Last Comic Standing американського каналу NBC Universal Television Studio. Наразі ICTV готує всеукраїнський кастинг, який буде проходити в 6 найбільших містах: Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Одеса та Київ.

До складу журі ввійдуть телеведуча Маша Єфросініна, «довгоносик» Віктор Андрієнко, шоумени Андрій Задорожний і Сергій Сивохо, актори комік-трупи «Маски» Георгій Делієв та Борис Барський. У кожному місті журі відбере по 10 гумористів. Переможець шоу підпише ексклюзивну угоду з ICTV, та в ролі головного призу отримає можливість створити на телеканалі власне гумористичне шоу.

ICTV продовжує приймати заявки на участь у проекті. Запрошуємо усіх, хто вважає, що вміє смішити людей і робить це не гірше за телевізійних зірок комедійного жанру. Щоб узяти участь у проекті, необхідно заповнити анкету на сайті www.ictv.ua, надіслати її на адресу [email protected], ознайомитися з умовами участі у конкурсі, та прийти на кастинги. Інформує сайт ICTV.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *