ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні проходить міжнародна військова конференція

|

Питання, пов’язані з розвитком Міжнародного центру миротворчості і безпеки та підготовкою підрозділів Сухопутних військ ЗС України за стандартами НАТО, обговорюють учасники міжнародної конференції, яка розпочалася сьогодні на Яворівському загальновійськовому полігоні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У роботі конференції беруть участь начальник відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні підполковник Роберт Тімм, представник американської кампанії “К’юбік” пан Джон Маркович, представники Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, підприємства “Укроборонсервіс”, державного підприємства МО України “Центральний проектний інститут”.

Під час конференції її учасники планують обговорити питання стану укомплектованості Міжнародного центру миротворчості і безпеки на основі критеріїв до інструкторського складу. Також обговорюватиметься і уточнюватиметься перелік завдань з підготовки частин, що входять до складу Об’єднаних сил швидкого реагування, на 2008 навчальний рік за стандартами НАТО із залученням інфраструктури Міжнародного центру миротворчості і безпеки.

Крім того, учасники конференції обговорять питання планування проведення різноманітних курсів з урахуванням наявних можливостей Міжнародного центру миротворчості і безпеки, розвитку співробітництва ЗС України з Європейським командуванням ЗС США та Стратегічним командуванням НАТО з трансформації.

Робота конференції триватиме до 16 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *