ОСТАННІ НОВИНИ

Запланованому випуску облігацій “Міст Експрес” присвоєно кредитний рейтинг uaВВ+ “стабільний”

|

Запланованому випуску облігацій ТзОВ “Міст Експрес” присвоєно кредитний рейтинг uaВВ+ “стабільний”

Рейтингове агентство “Кредит Рейтинг” на початку серпня присвоїло кредитний рейтинг uaВВ+ стабільний запланованому на вересень випуску облігацій ТзОВ “Міст Експрес”, передає прес-служба компанії.

Боргові зобов’язання з рейтингом uaBB найменшою мірою підпадають під вплив ризику неплатежу за основною сумою боргу чи відсотками серед боргових зобов’язань спекулятивного рівня. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Серед факторів, які сприяють підвищенню рівня рейтингу, присвоєного незалежним Рейтинговим агентством (РА) “Кредит-Рейтинг”, визначено розвинуту мережу підприємства, зокрема присутність представництв компанії в усіх обласних центрах України. Нині мережа філій “Міст Експрес” складається з понад 30 одиниць. Компанія доставляє пакети, посилки та палети у всі населені пункти України. Власний автопарк компанії налічує понад 100 автомобілів. У інвестиційних планах компанії на 2008 рік є, зокрема, і розвиток інфраструктури терміналів, збільшення майже утричі парку вантажних автомобілів та мікроавтобусів для кур’єрської доставки.

Випуск облігацій ТзОВ “Міст Експрес” попередньо заплановано на 15 вересня 2007 року. Відкрите розміщення облігацій відбуватиметься через уповноваженого андеррайтера ВАТ “Кредобанк”.

ТзОВ “Міст Експрес” – національний оператор кур`єрської доставки у форматі “від дверей до дверей” у будь-який куточок України, що забезпечує мережа з понад 30 відділень у всій областях. З метою інтенсивного розвитку, компанія планує інвестувати залучені від реалізації облігацій кошти у розвиток мережі терміналів, розширення автопарку, інформаційних технологій та маркетингу. Нині компанія вдосконалює свою інфраструктуру, до чого спонукають плани активної співпраці із закордонними партнерами на ринку кур`єрської доставки посилочних відправлень та дрібних вантажів.

Нагадаємо, що наприкінці березня 2005 року РА “Кредит-Рейтинг” присвоїло кредитний рейтинг іменним відсотковим облігаціям ТзОВ “СП “Росан” на рівні ВВ+ із прогнозом “стабільний”. На сьогодні облігації розміщені у повному обсязі. Компанія здійснила виплату відсотків за сьомим та восьмим купонним періодом відповідно до затвердженого графіку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *