ОСТАННІ НОВИНИ

400 львівських БЮТівців беруть участь у пікетуванні ЦВК

|

400 активістів Блоку Юлії Тимошенко від Львівщини беруть участь у пікетуванні Центральної виборчої комісії. Як повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Іван Денькович, котрий також перебуває під стінами ЦВК, БЮТівці пікетуватимуть комісію доти, доки ЦВК не зареєструє кандидатів у народні депутати від БЮТ, інформує прес-служба ЛОВШ БЮТ.

«Ми змусимо ЦВК прийняти правильне рішення. Представники Януковича у комісії позбавляють нашу політичну силу права проводити законну агітацію. Таке свавілля потрібно припинити раз і назавжди, аби не було прецедентів, коли одному з лідерів виборчих симпатій намагаються будь-якими способами встромляти палиці в колеса», – наголосив І.Денькович.

Він підкреслив, що активна громадська позиція прихильників та членів БЮТ не дозволить правлячій верхівці використовувати весь арсенал адмінресурсу.

«Якщо не зупинити сваволю влади у центрі, то метастази можуть піти в регіони. Ми не можемо допустити, аби влада на місцях, беручи приклад з центральної виконавчої влади, крутила виборчим процесом так, як їй заманеться і як їй буде вигідно», – підкреслив Іван Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *