ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться науково-практична конференція з інформаційно-комунікаційних технологій

|

Науково-практична конференція “Проблеми та перспективи підготовки фахівців у сфері інформаційно-комунікаційних технологій” відбудеться 16-17 жовтня у Львові. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства транспорту та зв’язку України.

Конференція розрахована на фахівців Міністерства освіти і науки України, Міністерства транспорту та зв’язку України та вищих навчальних закладів України, а також організацій та компаній, залучених до сфери інформаційно-комунікаційних технологій.

Основними напрямками конференції є аналіз відповідності підготовки (перепідготовки) фахівців телекомунікацій та інформаційних технологій вимогам сучасного ринку та визначення основних напрямів і розробка науково-практичних рекомендацій щодо удосконалення галузевих стандартів вищої освіти України. На конференції також планують обговорити шляхи підвищення ефективності системи підготовки фахівців та приведення її у відповідність до вимог міжнародних стандартів з якості освіти.

Конференція відбудеться на базі Львівського коледжу Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій за адресою м. Львів, вул. В. Великого, 12 .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *