ОСТАННІ НОВИНИ

Ветерани «Карпат» зіграли у футбол у тюрмі

|

Ветерани «Карпат» зіграли товариський поєдинок проти в’язнів львівської колонії № 30, відомої у народі як „тридцятка”. Матчі із засудженими місцевих виправних закладів – доброчинна акція, яку представники зелено-білих проводять уже не вперше.

Поєдинок проти в’язнів проводили на внутрішньому подвір’ї виправного закладу. Ще кілька років тому тут були грядки, на яких засуджені вирощували городину. Утім, на прохання в’язнів місце переобладнали під міні-футбольний майданчик.

У „тридцятці” регулярно проводиться футбольний чемпіонат, в якому бере участь кілька команд, сформованих із тутешніх „мешканців”. Ветеранам „Карпат” протистояла збірна колонії.

Серед гравців, що захищали кольори львівського клубу — Роман Толочко, Володимир Беззуб’як, Богдан Строціцький. Останній, попри своє звичне амплуа, грав у полі, адже місце на воротах зелено-білих зайняв легендарний голкіпер, 65-річний Габор Вайда.

Поєдинок, що складався з двох двадцятихвилинних таймів, закінчився перемогою більш досвідчених „карпатівців” з рахунком 3:2. Як жартома сказав один з заступників начальника колонії, засуджені трохи піддалися суперникам, аби незабаром запросити їх на матч-реванш. Тренер дублюючої команди львівських „Карпат” Роман Толочко відзначив, що гра пройшла у чесній спортивній боротьбі, згідно з усіма правилами „фейр-плей”.

На пам’ять представники клубу сфотографувались із своїми суперниками, подарували львівській колонії кілька футбольних м’ячів та набір зелено-білої атрибутики, повідомляє інформаційний центр ФК „Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *