ОСТАННІ НОВИНИ

Рава-руські спиртовикі готові заблокувати міжнародну трасу

|

Працівники Рава-Руського спиртзаводу блокуватимуть міжнародну трасу Львів – Варшава, позбавляючи тим самим транспортні засоби можливості перетину митного переходу Рава – Руська – Гребенне, у разі відмови центральним керівництвом у Києві у продовженні трудового контракту з діючим директором підприємства С.Ціолковським. Про це йшлося під час зустрічі голови Жовківської райдержадміністрації М.Заболоцького і голови районної ради В.Яцури з трудовим колективом підприємства, яка відбулася 8 серпня. Про це, сьогодні, 10 серпня, повідомив кореспондент ЗІКу.

За словами працівників, саме С.Ціолковський реанімував завод, який до цього перебував в глибокій економічній кризі, і налагодив повноцінну роботу, забезпечив гідну заробітну плату, тим самим позбавивши людей принизливої необхідності заробітчанства поза межами України. Тож працівники підприємства категорично не згідні із можливим звільненням діючого директора чи переведенням його на іншу роботу і готові вдатися до таких радикальних заходів.

Голова райдержадміністрації цілком підтримав трудовий колектив і їхнього директора, проте наголосив, що вся процедура повинна відбуватися згідно з чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *