ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗахОК розпочнеться місячник безпеки "Увага, молодий пішохід!"

|

Місячник безпеки дорожнього руху «Увага, молодий пішохід!» розпочнеться у Західному оперативному командуванні в останню декаду шкільних канікул.

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України, час проведення місячника вибрали не випадково. Адже напередодні нового навчального року, коли школярі та діти дошкільного віку повертаються з місць відпочинку, зростає кількість нещасних випадків на дорогах, у результаті яких страждають діти. Тому метою заходу є посилити безпеку дорожнього руху, зменшити кількість ДТП та знизити рівень дитячого травматизму в дорожньо-транспортних пригодах.

У рамках місячника в частинах і підрозділах ЗОК проведуть заняття з безпеки дорожнього руху з військовими водіями і власниками особистого транспорту та організовуватимуть технічні конференції, під час яких демонструватимуть фільми відповідної тематики та виступатимуть працівники Державтоінспекції.

Для проведення на дорогах патрулювань спільно з представниками військової служби безпеки дорожнього руху планують залучати і працівників Державтоінспекції. У військових частинах за участю працівників ДАІ проводитимуть технічні огляди автотранспорту, який використовується для перевезення людей, а особливо школярів, та перевірятимуть доцільність установки тих чи інших дорожніх знаків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *