ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура нарешті вгледіла незаконність в роботі львівського евакутора

|

Примусової евакуації автомобілів у Львові не буде. Принаймні не має бути. Львівська обласна прокуратура разом із контролюючими органами перевірила роботу евакуатора. Результат – низка серйозних порушень. Для прикладу перевищення повноважень державною автоінспекцією, порушення антимонопольних вимог, завищені тарифи. Відтак примусова евакуація у Львові – незаконна. Евакуатор може працювати лише на замовлення.

“Евакуаторні роботи будуть проходити лише на замовлення громадян. Примусової евакуації не буде. Бо це примусовий захід. Його має право застосовувати лише уповноважений державний оран. ЛКП – це комунальне підприємство, яке має на меті отримання прибутку. Це те саме, якби зараз по вулиці ходив приватний підприємець і вивозив транспортні засоби” , – розповів «Львівській хвилі» начальник відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Львівської обаласної прокуратури Андрій Матолич .

Найбільше претензій до державної автоінспекції. Бо вона, перевищивши повноваження, дозволили своїм працівникам брати участь у примусовій евакуації автомобілів під час вчинення водіями адміністративного проступку.

О бласній ДАІ уже надіслано відповідний припис прокуратури, яким вона вимагає негайно усунути порушенняя при примусовій евакуації автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *