ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зіграв у футбол і навіть забив гол

|

5 серпня на оновленому соснівському стадіоні відбулися три заплановані матчі. Першими на поле вийшли команди ветеранів соснівського футболу. В складі двох команд зіграло майже тридцять футболістів, які в різні періоди захищали честь Соснівки. Найстаршому учасникові – Василю Греську виповнилося 69 років, а загалом під час гри нарахували чотири покоління футболістів.

Як зазначив голова Львівської ОДА Петро Олійник: „Разом вийшли на поле ті гравці, на яких ходив дивитися дитиною я, ті, разом з ким ділив футбольні баталії, і ті, хто ходив дивитися на мене”. Ветерани провели два тайми тривалістю по 25 хвилин. Гра закінчилась бойовою нічиєю 2:2. Один з голів записав собі в актив голова ЛОДА.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, на урочистому відкритті стадіону Петро Олійник запевнив земляків, що спортивний розвиток міста продовжиться. Перший етап оновлення стадіону завершиться встановленням пластикових крісел для глядачів, які вже завезли, проте не встигли змонтувати до свята. На другому етапі поруч з основним полем з’явиться штучне (розміром 40 на 24 м), на якому впродовж року діти зможуть грати у футбол. Наступного заплановане будівництво басейну. Керівник області подякував підприємцям, які вкладають кошти у соснівські об’єкти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *