ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вже майже визначилися з цінами на політичну рекламу

|

2 серпня офіційно стартувала передвиборча кампанія до позачергових виборів у народні депутати України. Передвиборчі ролики політичних сил, які обходяться їм у кругленьку суму, вже транслюються по телебаченню. Ціна однієї секунди політичної реклами на телебаченні залежить від дня та часу виходу в ефір.

Як розповіли «Львівському порталу» у рекламному відділі телеканалу «НТА», вартість однієї секунди політичної реклами на їхньому каналі коштує 8-10 гривень. Натомість на ТРК «Люкс» ціна тієї ж секунди передвиборчої реклами обійдеться політичній силі в 4 гривні 91 копійку, а за прайм-тайм рекламодавець має викласти 5 гривень 89 копійок. Ціни без урахування ПДВ.

Натомість у рекламному відділі Львівського ТБ запевняють, що з цінами на передвиборчу рекламу канал ще не визначився. Їх оприлюднять лише завтра.

Тариф на розміщення реклами на загальноукраїнських каналах значно відрізняється від місцевих. Перш за все ціною. Як інформує «Українська правда», у «Студії 1+1» ціни на розміщення передвиборної агітації коливаються від 36 гривень 78 копійок майже до 1 тисячі 275 гривень за секунду. За інформацією «Уніану», за секунду політичного рекламного ролика на телеканалі «ICTV» доведеться викласти від 13-ти до 610 гривень. На «5-му каналі» політреклама дещо дешевша і становить 32-107 гривень. Водночас секунда такої реклами на «Новому каналі» коштує від 3 гривень 20 копійок до 720 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *