ОСТАННІ НОВИНИ

15-ту річницю аеромобільних війск відсвяткували у Львові

|

Понад дві тисячі колишніх і теперішніх десантників відсвяткували сьогодні 15-ту річницю аеромобільних військ Сухопутних військ Збройних Сил України на території 80-го окремого аеромобільного полку СВ ЗСУ у Львові. Щоправда, ніхто із представників місцевої та обласної ради на святкування не з ’ явився. Про це «Львівський портал» повідомив керівник прес-центру ЗахОК Олександр Поронюк.

За словами Олександра Поронюка, участь у святкуванні взяли як молоді вояки, так і ветерани-десантники, яким виповнилось понад 70 років. Присутніх привітав і благословив православний архиєпископ Августин.

Під час святкування 36 військовослужбовців 80-го окремого аеромобільного полку були нагороджені медалями «15 років аеромобільним військам України». Гостей свята розважали показовим рукопашним боєм, метанням ножів, стрільбою по мішенях тощо.

За словами Олександра Поронюка, військовослужбовці 80-го окремого аеромобільного полку Сухопутних військ Збройних Сил України від початку цього року здійснили 3 тисячі 622 стрибки з парашутом, з яких понад 160 стрибків відбулись у нічний час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *