ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти допомагають Волинським рятувальникам

|

Загін курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Міністерства Надзвичайних Ситуацій України перебуває у Турійському районі Волинської області, який найбільше постраждав від стихійного лиха. Курсанти працюють над відновленням будівель і споруд зруйнованих буревієм, розчищають прилеглі території від повалених дерев та надають допомогу мешканцям постраждалих населених пунктів. Про це повідомив речник університету Антон Крук.

Очолює загін курсантів проректор університету зі стратегічного планування і контролю полковник Роман Ратушний, заступник декана факультету пожежно-рятувальної справи підполковник Олег Стокалюк та начальник курсу майор Володимир Слободяник.

Станом на сьогодні курсанти вже розчистили значну територію та частково відновили декілька десятків будинків, зруйнованих буревієм. Також проводиться комплекс запобіжно-профілактичних заходів щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного стану.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяно 2 тисячі 331 співробітник МНС, а також 123 одиниці спеціальної техніки.

Президент України Віктор Ющенко визначив строки щодо роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха, координує аварійно-відновлювальні роботи Міністр МНС, голова Урядової комісії з ліквідації наслідків стихійного лиха Нестор Шуфрич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *