ОСТАННІ НОВИНИ

Турки допомагатимуть Україні готуватися до Євро-2012

|

Туреччина зацікавлена в участі реалізації інфраструктурних проектів під час підготовки України до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це повідомив посол Туреччини в Україні Ердоган Ішджан.

За його словами, великі турецькі компанії недавно почали збільшувати свої інвестиції в Україну. При цьому, відзначив він, обсяг інвестицій турецьких компаній у секторі будівництва наближається до 1 млрд. доларів, в інших сферах інвестиції становлять близько 100 млн. доларів. Інформує proUA з посиланням на «Українські Новини».

Ішджан повідомив, що багато крупних і надійних турецьких компаній почали проекти з будівництва готелів, доріг, мостів, а також у великих житлових проектах.

«Нам дуже приємно, що Україна разом з Польщею виграла право приймати Євро-2012, і ця подія прискорить зусилля України, щоб завершити багато інфраструктурних проектів. Туреччина і турецькі компанії мають бажання брати участь в цих проектах», – сказав посол.

Він відзначив, що турецькі компанії можуть брати участь в будівництві або ремонті готелів, аеропортів, стадіонів і доріг.

Нагадаємо, Україна і Польща виграли організований УЄФА тендер на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Згідно з тендерною заявкою, проведення відкриття Євро-2012 заплановане у Варшаві, фіналу – в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *