ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки розпочали будівництво нового консульства Республіки Польща у Львові

|

У Львові почали будувати нове приміщення Генерального консульства Республіки Польща. Роботи на вул. Івана Франка,108 розпочали одразу після того, як у консульстві отримали усі необхідні дозволи від Львівської міської ради. Про це ZAXID.NET сьогодні, 31 липня, повідомив консул Генерального консульства Польщі у Львові Зигмунт Бадовскі.

“Ми мали розпочати будівництво ще 1 червня, однак не мали необхідних погоджень, – розповів він. – І оскільки розпочали будівництво дещо пізніше, термін його завершення також зсунеться. Плануємо, що закінчимо зведення нової споруди у лютому 2009 року. Ще кілька тижнів займе облаштування будівлі”.

За словами Зимгунта Бадовскі, нове приміщення консульства буде більше пристосованим до потреб відвідувачів. “Людей обслуговуватимуть в нормальних умовах, вони більше не чекатимуть надворі. Черги також зникнуть”, – наголосив він.

Наразі Генеральне консульство Польщі у Львові орендує два приміщення: на вул. Івана Франка та вул. Коцюбинського. Нова будівля буде власністю польського консульства. За попередніми підрахунками його будівництво обійдеться полякам у 30 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *