ОСТАННІ НОВИНИ

Пришко та Медведько обговорюють хід розслідування «фосфорної» аварії

|

Прокурор Львівської області Анатолій Пришко зараз перебуває на нараді у Генеральній прокуратурі України в Києві, де обговорюють питання розслідування катастрофи на залізниці у Буському районі.

Раніше А.Пришко заявив, що розслідування цієї справи у Буському районі є на особистому контролі в Олександра Медведька, який доручив Львівській обласній прокуратурі у день виникнення надзвичайної ситуації порушити кримінальну справу за ознаками, що передбачені у ч.2 ст. 276 Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що заподіяло велику матеріальну шкоду.

Слідчі перевіряли чотири версії за справою аварії у Буському районі: перша – аварія сталася унаслідок неправильних дій працівників локомотивної бригади; друга – аварія сталася унаслідок недотримання встановлених правил безпеки при завантаженні небезпечного вантажу у цистерни та його перевезенні; третя – аварія сталася унаслідок неналежного стану колії на цьому залізничному перегоні; четверта –аварія сталася унаслідок втручання сторонніх осіб, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *