ОСТАННІ НОВИНИ

Корчинський братається зі «Свободою», а Тягнибок про це не знає

|

На офіційному сайті «Братства» Дмитра Корчинського з ’ явилось повідомлення про те, що ПСПУ, «Братство» та Всеукраїнське об ’ єднання «Свобода» ведуть тристоронні переговори щодо утворення єдиного блоку радикальних сил. Водночас у коментарі «Львівському порталу» прес-секретар об ’ єднання Володимир Швець спростував інформацію про такий потенційний політичний «союз».

«Вітчизна, як завжди, в небезпеці. Москва, НАТО та ВТО проводять насильницьку фосфоризацію українських чорноземів. Настав час об’єднання українських радикальних сил в єдиному передвиборчому блоці, заради блага трудящих в ім’я побудови великої нації, – йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті братчиків. – Рядові члени ПСПУ та ВО «Свобода» з натхненням сприйняли запропоноване Братством об`єднання в радикальний блок».

Такі заяви «побратимів» Корчинського у «Свободі» називають провокацією та маніпулятивною технологією, до якої вдаються братчики, аби привернути до себе увагу. Олег Тягнибок ні з ким і ніколи не спілкувався на предмет об’єднання з однією з цих сил, запевнив В. Швець.

«Жодних консультацій чи переговорів з ПСПУ та «Братством» ВО «Свобода» не вела і не буде вести, оскільки в нас зовсім інша ідеологія», – заявив В. Швець та додав, що об ’ єднання йтиме на вибори самостійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *