ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині закінчується техогляд транспорту

|

На Львівщині закінчується техогляд транспорту. Зокрема, це стосується тих транспортних засобів, рік випуску яких закінчується на непарну цифру, а також таких, що використовуються в комерційних цілях.

Крім того, проходитимуть й „традиційні” щоквартальні техогляди автотранспорту, задіяного на перевезеннях пасажирів або ж небезпечних вантажів.

Техогляд-2007 розпочався 2-го січня і завершиться 31-го липня. Без його проходження експлуатація транспортних засобів забороняється, а державні номерні знаки вилучаються. Пакет документів, які має надати власник машини, теж залишився незмінним. Перед цим слід сплатити податок з власників транспортних засобів. Пільгами при цьому користуються інваліди, учасники війни та бойових дій, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та ветерани праці. Вони повністю звільняються від сплати податку щодо одного легкового автомобіля з об’ємом циліндрів двигуна 2500 куба. Половину від встановленої суми податку платитимуть громадяни, що мають у своїй власності вантажівку з об’ємом циліндрів двигуна до 6 тис. куб. см або ж легковик з об’ємом циліндрів двигуна до 2500 куб. см, якщо вони були випущені до 1990 року включно.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *