ОСТАННІ НОВИНИ

«Укргазвидобування» на Львівщині ввело в експлуатацію нову свердловину

|

У червні 2007 року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію 4 нові свердловини, з них 2 газові і 2 нафтові. Одна газова свердловина введена ГПУ «Львівгазвидобування» на Бережницькому родовищі, ще одна газова свердловина введена ГПУ «Полтавагазвидобування» на Східно–Полтавському родовищі. Про це повідомила прес-служба компанії.

По одній нафтовій свердловині введено ГПУ «Харківгазвидобування» на Перещепинському родовищі, та ГПУ «Полтавагазвидобування» на Зачепилівському родовищі.

Всього у І півріччі 2007 року введено в експлуатацію 35 свердловин, з них 29 газових і 6 нафтових. ГПУ «Шебелинкагазвидобування» введено 13 газових свердловин, ГПУ «Полтавагазвидобування» – 11 свердловин (7 газових і 4 нафтових), ГПУ «Львівгазвидобування» – 7 газових свердловин і ГПУ «Харківгазвидобування» – 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).

За шість місяців 2007 року з нововведених свердловин підприємствами Компанії видобуто 139,1 млн. куб. м. природного газу, що вдвічі більше ніж за відповідний період минулого року. Крім того, у І півріччі з нововведених свердловин видобуто 7,3 тис. т нафти і газового конденсату, це на 11% більше ніж за І півріччя минулого року.

У І півріччі 2007 року Компанією було відкрито Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області. Також, з початку року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *