ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде «Літо з радіо: на зустріч ЄВРО -2012»

|

У Львові відкривається культурно-мистецький захід «Літо з радіо: на зустріч ЄВРО -2012». Дійство організовують творчі сили України та Польщі.

Це перше офіційний захід, який присвячено взаємовигідній співпраці двох країн в підготовці і проведенні „ЄВРО 2012”. Ініціаторомпроекту виступило польське радіо «Єдинка» в рамках свого щорічного проекту „Літо з радіо”. Співорганізатором є продюсерська агенція „Студія „Люксен”.

З нагоди заходу завтра, 19 липня, о 13 годині 30 хвилин у Італійському дворику історичного музею відбудеться прес-конференція організаторів польсько-українського проекту «Літо з радіо: на зустріч ЄВРО -2012». Україну представлятиме співачка Руслана.

В рамках дійства 21 липня у готелі «Опера»пройде бізнес-ланч представників футбольних федерацій Польщі та України. А 22 липня на площі біля Монументу Слави стартує великий концерт проекту за участю польських та українських зірок. Польську сторону представлятимуть «Lzy», «Perfekt» та Zbigniew Wodecki; українську – „Пікардійська терція” та Руслана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *