ОСТАННІ НОВИНИ

Екологічна комісія ЛОР вивчатиме НС у Буському районі

|

Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради має два дні, аби попрацювати над ситуацією, що виникла у Буському районі. Потім члени комісій повинні напрацювати спільне рішення, і, залежно від їх висновків, президія вирішить чи потрібно проводити позачергову сесію ЛОР. Так вирішили під чассьогоднішньогозасідання президії.

Не зважаючи на те, що кожна фракція хотіла попіаритись на питанні надзвичайної ситуації, члени президії таки зійшлись на думці недоцільності проведення позачергової сесії вже завтра. Щоправда БЮТ та ВО «Свобода» погрожують таки зібрати необхідну кількість підписів для проведення сесії.

Комісія за два дні повинна вивчити ситуацію, що виникла, оцінити її небезпеку та проаналізувати скільки потребуватиме район коштів для реабілітації дітей у санаторіях та переселення евакуйованих людей. «Вже з напрацьованими пропозиціями та висновками можна буде підняти питання про виділення коштів чи проведення необхідних заходів, які розглянемо під час сесії», – схаменув присутніх в.о. голови ЛОР Микола Горинь.

Відтак, аби догодити політичним «апетитам» присутні погодились із пропозицією, однак за умови, що до складу комісії включать по одному представнику від кожної політичної сили.

Вже за два дні у обласній раді скличуть знову засідання президії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *