ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Міжнародна літня академія

|

У Львові відбудеться Літня академія «History Takes Place. Європейські місця пам’яті: Львів». Участь у дійстві, яке триватиме протягом 20-29 липня, візьмуть українські науковці та діячі культури і гості з Польщі, Росії, Німеччини, Австрії, Великої Британії,Америки, Канади та Ізраїлю.

20 липня, о 19.00 у Будинку вчених відбудеться відкриття Літньої академії та зустріч з письменниками Юрієм Андруховичем, Мартіном Полляком.

А 24 липня о 19.00 у Будинку Корнякта пройде ще один захід – Tylko we Lwowie – Тільки у Львові – Nicht nur in Lemberg: місто з багатьма іменами та його множинна пам’ять.

Обидва заходи є частиною ІІІ Міжнародної Літньої академії Фундації ЦАЙТ Евеліни та Ґерда Буцеріус “History Takes Place. Європейські місця пам’яті”. У рамках Літньої академії молоді історики з цілої Європи пізнаватимуть львівську міську історію через топографію, архітектуру та пам’ятки Львова. Саме місто стане для них джерелом. Літні академії мають на меті налагодити міжнародну мережу представників гуманітарних та соціальних наук, що займаються історичною тематикою.

Організовує академію фундація ЦАЙТ Ебеліни та Ґерда Буцеріус з Гамбурга та Львівський центр міської історії Центрально-Східної Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *