ОСТАННІ НОВИНИ

Литвинюк заборонила друкувати «Ратушу»?

|

Вихід наступного числа комунальної газети «Ратуша» опинився під загрозою зриву, оскільки видавництву «Армія України» чиновники з міської ради заборонили друкувати газету. Про це «Львівський портал» повідомив заступник головного редактора газети Віктор Чарномський.

За його словами, сьогодні зранку працівники газети привезли до видавництва перші плівки з матеріалами наступного номера, однак у видавництві їм відмовили, посилаючись на телефонний дзвінок з міської ради.

Цю інформацію підтвердив «Львівському порталу» й головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв. За його словами, він зателефонував до видавництва, аби з ’ ясувати причини відмови. Директор «Армії України» повідомив, що до нього близько 11-ї години телефонувала керуюча справами міськвиконкому Марта Литвинюк і заборонила друкувати наступний номер «Ратуші», посилаючись на те, що це газета міської ради.

На минулому сесійному засіданні депутати міської ради проголосували за заміну головного редактора видання – замість Миколи Савельєва, вони призначили своєю ухвалою Ярославу Вовк.

Микола Савельєв вважає це рішення незаконним, оскільки він перебуває на лікарняному, і тому звільняти його з посади не мали права. Він заявив і про те, що оскаржуватиме цю ухвалу в судовому порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *