ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд хоче запустити свою волохату руку у держбюджет – В’язівський

|

Уряд Януковича, боячись втратити владу, хоче «накрасти по максимуму», вважає народний депутат України п’ятого скликання Володимир В’язівський. «Кабмін Януковича сів на передвиборчий шпагат. З одного боку, «антикризовими» хочуть кинути людям передвиборчу «кістку», щоб вони оцінили «надзвичайно вагомі» здобутки цього уряду. Водночас, боячись втратити владу після 30 вересня, вони хочуть запустити волохату руку у бюджет і накрасти по максимуму», – зазначив він у коментарі сайту razom .

«На відміну від уряду «професіоналів», Президент послідовний у своїй соціальній політиці. Це продемонструвала поетапна реалізація програми “10 кроків на зустріч людям” і презентація Острозьких ініціатив», – наголосив нардеп.

Також В’язівський нагадав, що глава держави наклав вето на цьогорічний антисоціальний бюджет, запропонований «антикризовою» коаліцією.

«Вочевидь, новому демократичному уряду доведеться закривати дірки, які прогризуть «антикризовики» у бюджеті, як це було у 2004 році», – відзначив В’язівський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *