ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці закликали політиків до співпраці

|

Львівські правоохоронці провели зустріч з керівниками обласних осередків партій, які братимуть участь у передвиборчій кампанії та закликали їх до співпраці під час передвиборчої кампанії. Про це «Львівському порталу» повідомив начальник головного управління МВСУ у Львівській області генерал-майор Михайло Цимбалюк.

Під час зустрічі, за його словами, правоохоронці рекомендували керівникам штабів посилити охорону за рахунок відомчих та позавідомчих охорон. «Ми запросили їх до тісної співпраці з правоохоронними органами, аби вони вчасно нас інформували про різні провокативні дії або щось підозріле», – зазначив М. Цимбалюк.

Він констатував, що з початком передвиборчої кампанії у міліції вже збільшився об’єм роботи, однак, пояснив, що це притаманно політичним перегонам. «Ця передвиборна кампанія не буде відрізнятись нічим. Усім вистачатиме роботи. Хотілось тільки, щоб менше було провокацій. Треба усвідомити, що таким чином ніхто собі не здобуде позитивного іміджу, а хіба постраждають люди», – вважає керівник УМВСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *