ОСТАННІ НОВИНИ

7 серпня пройдуть перші земельні торги ділянок під готелі до Євро-2012

|

Земельні торги, де буде виставлено першу ділянку під готель, що на вул. Федорова відбудуться вже 7 серпня. Про це у коментарі zaxid.net повімив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міськради Ігор Гуменчук. «Це буде, так би мовити, пілотний проект. Ми побачимо, як він піде», – пояснив він.

« Зацікавлення інвестора у земельних ділянках під готелі до Євро-2012 є. Понад те, не лише українського, але й закордонного. В управлінні щотижня відбуваються візити, які стосуються Євро-2012″, – зазначив Ігор Гуменчук.

За його словами, управління планує масштабну рекламну кампанію аукціонів та конкурсів, що стосуватимуться земельних ділянок під готелі до Євро-2012.

Як зазначив чиновник, реалізація більшості земельних ділянок розпочнеться з вересня-жовтня ц.р. “Ми розраховуємо, що серйозну участь в торгах приймуть іноземні інвестори, відомі бренди. Я би остерігся зараз говорити про конкретні фірми, аби в процесі підготовки нас не звинуватили, що ми надаємо перевагу одному інвестору перед іншим”, – додав Ігор Гуменчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *