ОСТАННІ НОВИНИ

Застосувати до Садового імпічмент дуже важко – Любомир Буняк

|

Колишній міський голова Львова Любомир Буняк вважає, що застосувати імпічмент до чинного мера Андрія Садового та депутатів Львівської міської ради згідно із законом дуже важко. Про це він заявив у коментарі ЗІКу.

«Це важко зробити ще й тому, що мер і депутати працюють в одній упряжці. Разом дерибанять землю та майно. Звільняти треба всіх – і депутатів, і Садового», – сказав Любомир Буняк.

За його словами, для сьогоднішніх міських депутатів та міського голови закони не писані, місто живе своїм життям, вони – своїм: «Зараз у Львівській міські раді не можна вирішити жодного питання без грошей», – стверджує екс-мер.

На думку Любомира Буняка, депутати не мали права проводити того самого дня ще одну сесію для того, щоб «знімати» головного редактора «Ратуші»: «Є регламент, певний порядок скликання сесії. Те, що відбулося, є порушенням всіх норм і процедур».

Нагадаємо, Громадський форум Львова та ВГО «Наша Україна» висловили готовність ініціювати відставку міського голови Львова та депутатів Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *