ОСТАННІ НОВИНИ

Справи про резонансні вбивства на Львівщині передадуть в органи внутрішніх справ

|

Прокуратура Львівської області передасть справи про резонансні вбивства, скоєні на Львівщині, органам внутрішніх справ. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції прокурор Львівської області Анатолій Пришко, саме це передбачає новий закон.

«Прийнято такий закон, який набув чинності, щоб усі ці злочини було передано в органи слідчого апарату внутрішніх справ, які далі розслідуватимуть убивства. Зокрема – замовні. Тому всі умисні вбивства, серед них і справу Сенчука, Дацка, буде передано органам внутрішніх справ, які далі проводитимуть розслідування, використовуючи можливості оперативних апаратів», – розповів Анатолій Пришко. За його словами, такі резонансні злочини повинен розслідувати той орган, який має оперативний апарат. «Прокуратура не має оперативних працівників, тому розкривати вбивства самостійно вона не в змозі», – наголосив прокурор області.

Щодо перспективи розкриття резонансних справ, то, на думку Пришка, вона є, але все залежить від того, як спрацюють служби, що проводитимуть розслідування далі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *