ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі не можуть знайти місця для пам’ятника Івану-Павлу ІІ

|

У Дрогобичі не можуть знайти місця для пам’ятника Івану-Павлу ІІ. Дрогобицькі політики підтримали ініціативу польської громади щодо побудови у місті пам’ятника Івану-Павлу ІІ, однак вважають, що питання щодо місця його встановлення недостатньо опрацьоване.

«Необхідно виходити з того, що Іван-Павло ІІ – видатна особистість вселенського масштабу, тому при побудові пам’ятника має бути дотримана відповідна процедура», –про це «ЗІКу» повідомив голова Дрогобицької «Просвіти» Микола Садоха. На його думку, слід утворити міський організаційний комітет, до якого треба залучити як представників громадських організацій, так і фахівців, які, порадившись з громадою, прийняли б виважене рішення щодо місця його встановлення».

Цю думку поділяють й члени Координаційної ради, про що було заявлено на її засіданні 3 липня. Також йшлося про те, що постійна депутатська комісія з питань культури, освіти, духовності і засобів масової інформації міської ради проявила поспішність при винесенні питання щодо спорудження пам’ятника Івану-Павлу ІІ на сесію міської ради, яка прийняла відповідну ухвалу. Координаційна рада пропонує міській раді забезпечити дотримання процедури при побудові пам’ятника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *