ОСТАННІ НОВИНИ

Янишина призначили підкилимно та упереджено – Денькович

|

Керівник Львівської обласного виборчого штабу БЮТ, голова Львівської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович вважає, що призначення Ярослава Янишина в.о. голови Кам’янка-Бузької РДА відбулося «підкилимно» та упереджено, передає прес-служба ЛОО БЮТ.

«Янишина призначили нечесно. Адже є угода між «Нашою Україною» та БЮТ, згідно з якою усі кадрові призначення в області відбуваються за спільної згоди обох політичних сил. Цього зроблено не було. Призначення Янишина відбулося тихенько, підпільно», – сказав І.Денькович.

За його словами, «кожен мешканець Кам’янка-Бузького району добре знає, що робив пан Янишин на посаді голови РДА у 2002-2003 роках».

«Очевидно, Янишин пообіцяв Петру Олійнику дати максимальний результат за «Нашу Україну» в Кам’янка-Бузькому районі на дострокових парламентських виборах 30 вересня цього року», – припустив чільник обласного штабу БЮТ.

За даними прес-служби, вчора відбулася позачергова сесія Кам’янка-Бузької районної ради, на якій 22 депутатів висловилися проти призначення Ярослава Янишина головою РДА , і лише 13 депутатів проголосували «за».

«Це – самовільне рішення Петра Олійника. Ми констатуємо, що думка органу місцевого самоврядування для пана Олійника не має жодного значення, адже саме голова ОДА робить подання Президенту на призначення голови РДА», – заявив І.Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *