ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник спростовує інформацію про призначення його керівником центрального виборчого штабу «Нашої України»

|

Голова Львівської ОДА і лідер львівської НСНУ Петро Олійник спростовує інформацію про призначення його керівником центрального виборчого штабу «Нашої України». Про це він повідомив в інтер в’ ю «Львівській газеті».

«Це чергова “качка”, запущена в інтернет. Жодних шансів і бажання очолити штаб “Нашої України” в мене немає. Для цього треба жити та працювати в Києві, а не в Сімферополі, Донецьку або Львові. Підстав для такої інформації немає. Ймовірність дорівнює нулю», – сказав він.

За його словами, на цю посаду розглядають В’ячеслава Кириленка, Віктора Балогу, Романа Безсмертного. Однак, П.Олійник підкреслює, що спочатку слід створити коаліцію, блок, який піде на вибори.

«Тому коректно озвучити цю кандидатуру можна після узгодження з суб’єктами блоку. На мою думку, це не є питанням сьогоднішнього дня. Це питання вирішать у першій декаді серпня», – сказав голова ЛОДА.

Натомість своє призначення керівником штабу на рівні області він пояснює тим, що з 1998 року як керівник штабу він не програв жодних виборів.

«Можливо, вирішальним було те, що, починаючи з 1998 року в ранзі кандидата в депутати обласної ради чи міського голови, а потім депутата Верховної Ради, керівника штабів, я не програв жодних виборів», – наголосив П.Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *