ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде конференція Громадянської асамблеї України

|

Регіональна конференція Громадянської асамблеї України « Політична криза: позиції громадянського суспільства» відбудеться шостого липня 2007 року у Львові. Про це повідомляє львівське представництво ГМ «Опора».

Організатори сподіваються зібрати представників різних громадських організацій. Разом вони повинні напрацювати консолідоване ставлення неурядових організацій та громадських діячів регіону до політичної кризи, її причин та наслідків для суспільства, шляхів її подолання, ролі та місця «третього сектора» в процесі подолання політичної кризи та його нагальних завдань у передвиборчий період.

Зокрема, будуть обговорені такі питання:

1. Загрози і виклики політичної кризи для суспільства.

2. Які вимоги мають висунути громадяни до політиків та виборчої кампанії?

3. Що і як має робити організована громадськість в умовах політичної кризи?

Результатом обговорення у Львові стане напрацювання проекту підсумкового документа, де буде представлена громадська оцінка існуючої політичної ситуації в Україні.

Під час регіональної конференції присутні оберуть делегатів від Львівщини на форум Громадянської асамблеї України в Києві, який відбудеться 24 липня 2007 р. Ці делегати мають представити колегам з інших регіонів консолідовану позицію громадських організацій свого регіону, взяти участь у обговоренні та прийнятті підсумкового документа Асамблеї. На заключне засідання Громадянської асамблеї України будуть запрошені Президент держави та лідери основних політичних сил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *