ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили проблеми формування та розвитку регіональної інноваційної системи

|

Учора в приміщенні Західного наукового центру НАН України і МОН України відбувся круглий стіл на тему «Регіональна інноваційна система: проблеми формування та розвитку», повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

У засіданні круглого столу взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак, заступник начальника головного управління економіки облдержадміністрації Світлана Пухир, начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Ростислав Сорока та інші.

Учасники круглого столу обговорили проблеми та перспективи розвитку системи інноваційної діяльності в Україні і у Львівській області зокрема, велась дискусія з питання: «Що потрібно зробити, щоб окремі елементи інноваційного процесу працювали однією командою?». Запропоновано розробити програму перших кроків по створенню науково – інноваційного центру до завершення бюджетного процесу.

В результаті зустрічі учасники вирішили розробити пропозиції щодо створення науково-інноваційного центру і наступну зустріч з приводу цього питання провести восени цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *