ОСТАННІ НОВИНИ

Педагогічна рада викладачів музичної школи №6 не погоджується з діями членів профспілки школи

|

Викладачі львівської музичної школи №6 під час засідання педагогічної ради у складі 29 осіб, яка відбулася 22 червня, рекомендували директору цієї школи Богдану Ховзуну застосувати міри дисциплінарного стягнення до працівників школи О. Гнатко та Л. Голубки, у вигляді звільнення.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, причиною цього є дестабілізація навчального процесу та роботи школи через постійні конфлікти та непорозуміння з боку вище згаданих працівників.

«Пікети і непорозуміння у музичній школі №6 тривають уже приблизно 7 років. За цей час у школі змінилось 5 директорів. Якщо дотепер проблеми школи були здебільшого внутрішні, то, як бачимо, сьогодні вона вже стала проблемою міста. Щоб зберегти імідж цього закладу культури, у Львівській міській раді неодноразово намагалися врегулювати конфлікти шляхом створення комісій з розгляду ситуації у школі та надсиланням відповідей на листи-звернення. Для усунення конфлікту у школі неодноразово працювала спеціальна комісія. Та проблема ще є в тому, що з протестуючою стороною важко ведуться переговори і владі, і самій адміністрації школи. До речі, останнє засідання комісії було зірване. Під час зборів трудового колективу вирішили вжити адміністративних заходів щодо протестувальників. Зараз це питання вирішується у Львівській міській раді», – повідомив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Викладацький склад школи у кількості 29 осіб звернувся до голови вільної профспілки Львівщини Андрія Соколова з проханням спростувати заяву про пресинг та примусовий вихід викладачів з вільної профспілки. Також педагогічний колектив просить пана Соколова публічного вибачення перед викладачами музичної школи №6.

Нагадаємо, що сьогодні зранку члени вільної профспілки освітян розбили намет під стінами Львівської міської ради. Вони вимагали припинити переслідування членів профспілки та звільнити адміністрацію Львівської державної музичної школи №6. Причина, яка спонукала членів вільної профспілки вийти під стіни Ратуші, – звільнення голови профспілки Л.Гнатко та члена профспілки Л.Голубки. Директор мотивував ці звільнення заявами інших працівників школи від 20 червня у перешкоджанні з боку цих вчителів виконанню їх обов’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *