ОСТАННІ НОВИНИ

«Віктар» судитиметься з Крушельницькою

|

Вода «Гірська кришталева» абсолютно безпечна для споживача. У цьому запевняють усі контролюючі інстанції: санепідемстанція, представництво Держкомспоживстандарту та й саме керівництво. Відтак ТзОВ «Компанія «Віктар» подаватиме в суд на депутатку Львівської міської ради Тетяну Крушельницьку, де вимагатиме спростувати інформацію про небезпечність споживання цієї води.

Директор підприємства Віктор Шкіль сьогодні під час прес-конференції припустив, що їх виробництво зачіпає чиїсь інтереси на ринку, які лобіюються через депутатів. «У нас депутатство перетворилось на бізнес», – констатував він.

Щодо закидів пані Крушельницької про витоки води з-під тубдиспансеру та Сихівського кладовища, то джерело, звідки підприємство черпає «Гірську кришталеву», розташоване за 1,5 км, тим паче розташоване воно на пагорбі. Як зазначила представниця санепідемстанції Богдана Бобиляк, «Віктар» і справді належить до об’єктів підвищеного ризику, однак якість води щоквартально перевіряють працівники СЕС та власна лабораторія, яка контролює якість води у кожній пляшці. «Ми контролюємо фізико-хімічний аналіз постійно. Жодна пляшка не поступить у продаж, якщо склад води зміниться, або виявлять щось небезпечне», – запевнила начальник виробничої лабораторії якості ТзОВ «Віктар» Оксана Божедарник.

У 2003 році підприємство вже мало проблеми з депутатами, які безпідставно насилали на них перевірки й комісії. Депутатка Крушельницька заручилась підтримкою ще тоді народного депутата Олекси Гудими. У результаті всі перевірки констатували одне – вода безпечна, а документи у повній відповідності, розповів пан Шкіль. Однак збитків від такої «реклами» «Віктар» зазнав на 1 мільйон гривень.

Зараз справа починається знову, однак усі закиди депутатки Віктор Шкіль називає безпідставними та надуманими. Усі документи у відповідності, а вода безпечна для споживання, запевняє він.

Підприємство «Віктар» займає біля Львова 1,5 гектара землі. Ймовірно, саме це може бути «коренем» інциденту, припускає також пан Шкіль.

На разі підприємство «Віктар» постачає свою продукцію у 14 областях України. Свого часу “Гірська кришталева” стояла на столах у Адміністрації президента. Частка ринку мінеральних вод підприємства щораз зростає, однак такі негативні заклики депутатів завдають підприємству значних збитків.

Нагадаємо, що 22 червня під час прес-конференції щодо «дерибану» Брюховецьких земель депутатка Тетяна Крушельницька поміж іншим закликала не вживати «Гірську кришталеву». Вмотивувала вона це тим, що підприємство «Віктар» не має необхідних документів, а джерело, звідки беруть воду, – поблизу тубдиспансеру та Сихівського цвинтаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *