ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентуватимуть міжнародну асоціацію «Compagnia Delle Opere»

|

Представництво Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області спільно з ТОВ “Синтезис Консалтинг”, завтра, 26 червня року о 18.00у конференц-залі готелю “Гетьман” презентуватимуть міжнародну асоціацію “Compagnia Delle Opere “(Італія). Про це повідомила прес-служба представництва.

Як зазначив голова представництва, радник голови Держкомпідприємництва Ярослав Кашуба, на презентацію приїдуть представникиасоціації, а також представник та засновник одного із найвідомішиху Європі заходів, а саме “MATCHING”.

«Цей захід організовуютьразна рік,у Мілані, на ньомуприсутні тисячі підприємств із всього світу. На заході, який триває три дні, підприємства мають усі умови для промоції власних послуг чи виробів та для пошуку співпраці з іншими міжнародними компаніями. ТзОВ «Синтезис Консалтинг»також бере активну участьу цьому заході в Італії та має змогу реєструвати країнських підприємств як учасників. Саме цього року, в листопаді, консалтингова компанія готуватиме стенд під назвою «Україна», на якому буде представлено нашу державу, її потенціали та можливості, а також будуть присутні 4 українські компанії із західних регіонів, які хочуть запропонувати власний потенціал, знайти інвесторів та налагодити ділові відносини з міжнародними компаніями. Мискерували запрошення об’єднанням підприємців та ЗМІ” , – сказав він.

В Італії асоціація «Compagnia Delle Opere» налічує понад 35000 членів, які працюютьу різних секторах, виробничі послуги, комерція тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *