ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував проект «Лярш-Ковчег»

|

Сьогодні, 22 червня об 11.00 у Львові в колишньому приміщенні семінарії св. Духа за підтримки Львівської міської ради стартував перший в Україні проект «Лярш-Ковчег».

За словами члена адміністративної ради “Лярш-Ковчег” Зені Кушпети, ця подія – перший крок до створення будинку спільноти неповносправних людей. Також у Львові існує чотири творчі майстерні, куди неповносправних привозять родичі, однак організатори мріють про окремий будинок для спільноти.

Серед120 спільнот у більш ніж тридцяти країнах світу ця спільнота буде першою напострадянському просторі. Родзинкою дійствастав сюрприз від дружини міського голови Львова Катерини Кіт-Садової, яка також узяла участь у святі. Вона подарувала власноруч приготовлений торт. Перша леді міста є асистентом майстерні длярозумово неповносправних осіб, щона вул. Науковій.

«Лярш» –міжнародний рух християнських спільнот, що його заснував Жан Ваньє 1964 року у Франції. Рух об’єднує спільноти розумово неповносправних осіб та молодь-асистентів, які бажають розділити з ними своє життя в праці, вірі та професійній допомозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *