ОСТАННІ НОВИНИ

«Універсальна» знову у «страховій еліті»

|

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» виступила страховим партнером Конгресу страхової еліти – однієї із найвагоміших подій на національному страховому ринку , повідомляє прес-служба «Універсальної».

На дводенний захід у президент-готелі «Київському» прибули гості з багатьох країн, представники страхових та перестрахових компаній, інвестиційних та консалтингових інституцій, банків, іноземні інвестори. Завдяки професійній організації Конгресу кожен учасник міг отримати останні аналітичні дані та прогнози у галузях банківської чи страхової справи, чи, наприклад, інвестиційної діяльності компаній.

Від «Універсальної» виступив голова ради товариства Олександр Павленко. Тема його доповіді – «Український досвід залучення портфельного інвестора» – зацікавила усіх присутніх і обговорювалась протягом довгого часу, чимало страховиків висловили бажання додаткових залучень капіталу.

На Конгресі також відбулося нагородження лідерів страхового ринку, що завдяки чесним виплатам увійшли в «Національний клуб страхової виплати». «Універсальна» перемогла в номінації «Зелена карта». Нагадаємо, що компанія утримує близько третини ринку «зеленої картки», будучи традиційним лідером у цьому виді. Минулого року ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» була переможцем у номінації «Автострахування».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *