ОСТАННІ НОВИНИ

43 колишніх військових закінчили курси перепідготовки в рамках проекту Міноборони та ОБСЄ

|

43 колишні військові, які пройшли курс перепідготовки в рамках спільного проекту Міністерства оборони України і ОБСЄ “Допомога в соціальній адаптації військовослужбовцям ЗС України”, отримали сьогодні спеціальні посвідчення державного зразка та сертифікати.

Як повідомив «Львівському порталу» начальник прес-центру ЗахОК Олександр Поронюк, сьогодні, 19 червня, у Львові у приміщенні інституту Міжрегіональної академії управління персоналом відбувся випуск колишніх військовослужбовців, що закінчили курс перепідготовки в рамках спільного проекту Міністерства оборони України і ОБСЄ “Допомога в соціальній адаптації військовослужбовцям ЗС України”.

Відповідно, сьогодні 19 колишніх військовослужбовців отримали документи про присвоєння кваліфікації “Менеджер малого бізнесу”. Посвідчення з курсу “Менеджмент готельного та туристичного бізнесу” отримали 24.

До проекту також залучено Харків та Мелітополь. На сьогодні в Україні налічується шість регіональних центрів, які проводять курси перепідготовки колишніх військових. 78% тих, хто закінчив такі курси, вже працевлаштовано.

Щодо сьогоднішніх урочистостей, то в них взяли участь не лише представники Міністерства оборони України, а й обласні посадовці.

Варто додати, що Західний регіональний центр перепідготовки військовослужбовців діє у Львові з 1999 року. За час своєї діяльності на його базі пройшли перепідготовку близько 1800 чоловік, з яких понад 800 – працевлаштувалися.

У вересні цього року на базі Центру розпочнеться навчання наступних груп слухачів за напрямами “Управління персоналом” та “Керівник служби безпеки компанії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *