ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили міжнародний маршрут велосипедистів

|

Голова Яворівської РДА Степан Новосядло відкрив рекреаційно-екскурсійний сезон «Літо-2007» в Яворівському національному природному парку, де використали понад 20 тис. власних та бюджетних коштів. Про це повідомив сьогодні, 18 червня, власкору Західної інформаційної корпорації директор Яворівського національного природного парку Михайло Біляк.

За його словами, у нинішньому сезоні Яворівський національний природний парк має змогу прийняти понад 10 тис. екскурсантів не лише з України, але й з інших держав світу.

«Яворівський національний природний парк розпочав «Літо-2007» по-європейськи: належним чином облаштовано водойми, пляж, альтанки, сформовано водоканалізаційну мережу рекреаційної зони на теренах села Верещиці. Оновлено туристичні маршрути, які пролягли вздовж майже 70 км. Для екскурсантів, туристів, відвідувачів наші фахівці випустили інформаційно-роздаткову літературу, оформили в інтернеті web-сторінку. Важливий штрих: територією Яворівського національного природного парку прокладено міжнародний велосипедний маршрут, який бере свій початок у Замості (РП) і закінчується в Брюховичах Львівської області», – розповів Михайло Біляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *