ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському відбірковому турі „Тараса Бульби” змагатиметься 10 гуртів

|

У Львові 28 червня у клубі «Лялька» пройде відбірковий тур гуртів на участь у рок-фестивалі «Тарас Бульба-2007». Як розповів «Львівському порталу» організатор відбору, постійний член журі фестивалю і його голова Юрій Шаріфов, участь у львівському відборі братиме 10 гуртів.

«Це вісім львівських гуртів і ще по одному з Червонограда та Виноградова», – розповів Юрій Шаріфов. За його словами, незважаючи на кількість заявок, на фестиваль зможе потрапити максимум три колективи. Загалом же в «Тарасі Бульбі-2007» братиме участь 20 гуртів з усієї України.

Зокрема, 28 червня змагатимуться гурти «Кожному своє», «Сьоме небо», «Бастард» та інші.

Рок-фестиваль «Тарас Бульба-2007» відбудеться в місті Дубно 13-15 липня. Засновано фестиваль улітку 1991 року. «Тарас Бульба» – культурно-мистецькій проект, спрямований на розвиток та популяризацію вітчизняної молодіжної культури та естетики.

Рок-фестиваль є конкурсом, що охоплює всі стилі та напрями сучасної рок-музики. До участі в конкурсі допускаються виконавці з усіх регіонів України, що мають у своєму репертуарі не менше семи пісень українською мовою або ж інструментальні композиції. Участь у фестивалі безкоштовна. До конкурсу допускають тільки „живе” виконання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *