ОСТАННІ НОВИНИ

У Кабміні вважають, що на матчі Євро-2012 до Львова приїде 40 тисяч туристів

|

По 40 тисяч туристів має приїхати до українських міст, де відбуватимуться матчі фінальної частини ЧЄ з футболу 2012 року. Такі прогнози висуває міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба, передає «Урядовий портал». За його даними, на сьогодні найбільш підготовленими до проведення матчів є Донецьк і Дніпропетровськ.

У Києві, за словами міністра, поки що не вирішено головне питання – де саме, на якому стадіоні відбуватиметься фінальна зустріч.

Щодо інших регіонів, то там підготовка до “Євро-2012” розпочнеться з розроблення генеральних планів забудови територій. Оскільки, за словами Володимира Яцуби, в містах такими планами вже років 15 не займаються. “А вони необхідні, щоб знати що, де і як будувати”, – підкреслив міністр.

Скільки загалом коштів необхідно буде залучити до будівництва інфраструктури в містах – стадіонів, готелів, ресторанів, туркомплексів, міністр наразі не береться прогнозувати. На його думку, спочатку необхідно вирішити всі організаційні питання, а тоді вже можна буде робити підрахунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *