ОСТАННІ НОВИНИ

Проект профілактики ВІЛ-інфекції серед військовослужбовців розширює свою діяльність

|

Проект “Профілактика ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців та співробітників правоохоронних органів України”, який підтримує ЄС, розширює сферу своєї діяльності. Цей проект оголошує конкурс на закупівлю та доставку медичного обладнання для швидкої діагностики ВІЛ-інфекції, які використають для профілактики ВІЛ серед військовослужбовців.

Заявки на участь у конкурсі прийматимуть до 17 червня від усіх зацікавлених організацій та приватних підприємців.

Як повідомляє представництво ЄС в Україні, наприкінці травня проведено чотири регіональні семінари з питань профілактики ВІЛ/ІПСШ та формування безпечної сексуальної поведінки серед військовослужбовців і працівників правоохоронних органів.

Зокрема, два 3-денні семінари для командирів підрозділів та офіцерів з виховної роботи МВС у Львові та Черкасах. Ще один семінар у Львові – для представників Внутрішніх військ МВС України та один у Полтаві для представників МОУ. Планують, що підготовлені на семінарах працівники і далі надаватимуть консультативні та інформаційні послуги щодо профілактики ВІЛ/ІПСШ для ще ширшого кола людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *