ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська пивоварня пройшла ресертифікаційний аудит

|

На початку червня на ВАТ “Львівська пивоварня” пройшов ресертифікаційний аудит, мета якого була підтвердити відповідність діяльності підприємства вимогам міжнародним стандартам ISO 9001 : 2000 / ISO 14 001:2004. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Аудит проводили представники українського відділення відомої німецької аудиторської компанії “TUV Nord».

Під час аудиту відбулися співбесіди зі всіма керівниками підрозділів, менеджерами та керівництвом підприємства. Таким чином, відбулася комплексна перевірка діяльності пивоварні на різних рівнях компетенції відповідно до вимог стандартів ISO.

Аудитори відвідали практично всі підрозділи підприємства і провели порівняння на відповідність діючих процедур з їх практичним застосуванням. Фахівці, які проводили дослідження, відзначили високий професійний рівень підготовки співробітників “Львівської пивоварні”.

На думку експертів, розроблена на пивоварні документація і програми в галузі управління якістю та навколишнім середовищем, якими керуються як керівники, так і виконавчий персонал заводу, спрямовані на максимальне задоволення споживачів якісною продукцією, збереження навколишнього середовища й енергоресурсів. Також вони орієнтовані на постійне покращення та вдосконалення діючих процесів.

“ ВАТ «Львівська пивоварня» входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні. З 1999 року стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.

Сьогодні Львівська пивоварня виготовляє наступні сорти пива: „Львівське Світле”, „Львівське Преміум”, „Львівське 1715”, „Портер”, „Львівське Міцне”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *