ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни найбільше нарікають на оборудки з нерухомістю і хабарництво

|

Посадовці Міністерства внутрішніх справ, Державної податкової адміністрації та Служби безпеки України взяли участь у прямій телефонній лінії «Суспільство проти корупції», передає ДЗГ МВС України.

Вперше на Львівщині започатковано пряму лінію, на яку може зателефонувати кожен і поскаржитись на корупційні дії чиновників. Таку ініціативу львів`яни перейняли в Києва. Там вже двічі відбулося телефонне спілкування зі скаржниками. Впродовж двох годин, зібравшись за круглим столом, представники Міністерства внутрішніх справ, Державної податкової адміністрації та Служби Безпеки України Львівщини відповідали на телефонні дзвінки.

Найбільше мешканці області нарікали на незаконний продаж нерухомості, затягування розгляду кримінальних справ та хабарництво. Згодом по кожній отриманій телефоном скарзі відповідні служби проведуть перевірки і сприятимуть вирішенню порушених питань. Також всі скарги та відповіді на них розмістять на сайті Львівської міськради. Таке телефонне спілкування планують зробити традиційним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *